Тази събота към тях ще се присъединят Николина Чакърдъкова, Алекс Раева, Коцето Калки, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев
Тази събота в 20:00 ч. зрителите на NOVA отново ще имат възможността да се забавляват с осем от звездите на България, които ще се впуснат в най-щурите игри в „С Рачков всичко е възможно“. На сцената водещият Димитър Рачков ще посрещне Софи Маринова, Коцето, Фънки, Николина Чакърдъкова, Алекс Раева, Коцето Калки, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Веселата компания ще загрее на арената на смеха с традиционните „Таратанци“, където звездните участници ще покажат неподозирани танцувални умения. Веднага след това почти всички ще се впуснат в най-забавните обяснения с една от любимите игри на зрители и участници – „Ко каза, ко?!“, a триото Софи Маринова, Коцето и Фънки ще накара публиката в студиото да се смее със сълзи.

В най-новата игра „Па-палатка“ един срещу друг ще се изправят двамата приятели – Коцето и Фънки. Те ще получат задачата да напълнят две палатки с възможно най-много хора, а победител ще стане този, който успее да събере повече в своята. За тази цел на помощ ще се притече и част от публиката.

С Рачков всичко е възможно
NOVA

24-каратовите си усмивки ще покажат Алекс Раева и Коцето Калки в „Усмивката на зъболекаря“, а изразите, които изговарят, ще трябва да отгатнат Фънки и Софи Маринова. След това сцената ще се преобрази в истински самолет за играта „1D”. Пътници в него ще бъдат Софи Маринова и Коцето, а Алекс ще бъде стюардеса. Как ще се справят с една от най-трудните и смешни игри?

„Побърканият микрофон“ ще попадне в ръцете на Софи Маринова и Николина Чакърдъкова, която ще вдигне участниците за хоро на сцената. В края на шоуто Лудата стая ще се превърне в отделение на болница, в което ще се наложи да влязат и криминалисти. В ролите ще влязат Коцето, Геро, Боби, Алекс и Коцето Калки, а специална роля ще има Софи Маринова.

С Рачков всичко е възможно
NOVA

Кой каква роля ще изиграе в Лудата стая? Ще има ли паднали? Кой в коя игра ще се включи? Кой ще спечели „Таратанци“? Какво ще се случи в самолета на 1D? Кой ще бъде най-добър в асоциациите? – разберете тази събота от 20:00 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ заедно със Софи Маринова, Коцето, Фънки, Николина Чакърдъкова, Алекс Раева, Коцето Калки, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.