Скарлет Йохансон застана начело на комичен парад
Скарлет Йохансон застана начело на комичен парад / netinfo

В смразяващо време актрисата Скарлет Йохансон застана начело на парад на студенти, сред които имаше младежи в женски дрехи, за да получи шеговита награда на Харвардския университет.

“Всичко, за което съм мечтала като малко момиче, ми се случва сега”, пошегува се Йохансон, докато двама цветисто облечени студенти от театралната трупа я целуваха по улиците в “Бентли”.

Трупата избра Йохансон за своя “Жена на годината” заради “постоянните й и впечатляващи постижения в света на шоубизнеса”. Актьорът Бен Стилър е изборът на групата за “Мъж на годината” и ще бъде почетен следващата седмица. И двамата наградени ще получат златна купа за пудинг.

Традицията датира от 1795 година, когато 21 студенти от Харвард се заричат, че всеки член на техния нов световен клуб ще трябва да носи по един пудинг на всяка среща. Годишният парад на аматьорската трупа, която е най-старата в САЩ, вече 56 години награждава и поставя в комични ситуации звезди като Ричард Гиър, Джулия Робъртс, Катрин Хепбърн, Робърт Де Ниро, Дъстин Хофман, Ричард Драйфус и Алън Алда.

Йохансон обясни пред репортери, че се възхищава на актьорите заради оскъдното им облекло в снежното време. Актрисата, която не е завършила колеж, отбеляза, че майка й все още настоява тя да се запише да учи. “Това със сигурност е най-близката точка до диплома от Харвард, която някога ще имам”, каза тя докато вдигаше с ръце купата си за пудинг. /БГНЕС/