Шарън Стоун
Шарън Стоун / Gulliver/Getty Images
Шарън Стоун живее на пълни обороти, откакто пристигна в Париж в началото на тази седмица. 61-годишната актриса беше забелязана на 28 януари да пазарува от магазини на престижни марки след обяд в един от най-скъпите ресторанти.



Случи се и нещо интересно - докато американската звезда правеше снимки на града от задния прозорец на колата си, беше спряна от полицайка, с която разговаря в продължение на няколко минути.

На снимки, направени от папараците, се вижда актрисата от „Първичен инстинкт“ да се усмихва на служителката на реда, докато колата й е спряна насред моста "Александър III".



„Дейли мейл“ съобщи, че разговорът между двете жени е завършил добре, полицайката е вдигнала палец нагоре, за да каже на шофьора на Шарън, че може да продължи.

Красивата блондинка дори публикува заедно с историята си в Инстаграм и снимка на неочаквания си събеседник с текст "Parisian women rock!



В сърцето на френската столица Шарън Стоун бе стилно облечена - в дълго черно палто, покриващо кожените й панталони, и пуловер с щампа на Delacroix „Свободата води народа“. Тя беше завършила шикозния си външен вид с чифт черни ботуши до глезена с шипове и кръгли очила.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonjour!

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук