Sense Of Rock – три дни български рок в Банкя
Sense Of Rock – три дни български рок в Банкя / sxc.hu

Тридневният фестивал Sense Of Rock ще се проведе за първи път тази година на терена на Националния Хиподрум Банкя. Идеята е той да се превърне в традиционно събитие. През 2013 година сцената на Sense Of Rock ще бъде само за български рок и метъл групи.

Първото издание на фестивала, организиран от "Илиев Мюзик Ентъртейнмънт", част от Илиев Индъстрис, започва по обяд на 13 септември и ще продължи до късно през нощта на 15 септември. Част от групите на сцената ще са "Крашбрейк", "Подуяне Блус Бенд", "Каталог", "Епизод". Ще се включат и "Торнадо", "Ренегат", "Севи", "Хадес", "Монолит", "Диана Експрес", "Х-Атлас", "Уортайм", "Фобос" и "Високо".

На територията на фестивала ще има и малка сцена, оборудвана с инструменти, на която ще свирят млади таланти. Целият фест ще бъде заснет в HD формат и ще се излъчва по телевизията, както и на огромния екран на Лятното кино в Банкя. То ще бъде възстановено от организаторите на Sense Of Rock.

Осигурен е безплатен къмпинг за 5000 палатки и каравани. На територията на феста ще има безплатен интернет. Деца до 12-годишна възраст ще влизат безплатно.

Билети можете да намерите на касите на ТикетПро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. Цената на билет за 3 дни е 45 лева, за 2 дни - 35 лева и за един ден - 25 лева. Билети ще се продават и на място, но цената вече за тях ще е 55, 45 и 35 лева.

До Националния Хиподрум Банкя можете да стигнете с автобуси № 47, 48 и 49, които тръгват от метростанция Сливница, както и с маршрутна линия № 10.