/ Gulliver/Getty Images
Селин Дион не се страхува да експериментира с модните си избори и да разчупва стереотипите. И те често я превръщат в тема номер едно в светските хроники.
 
51-годишната певица гостува с две специални корици за заветния септемврийски брой на списание CR Fashion Book в поредица от цифрово „изкривени” изображения, заснети в Париж от Валентин Херфрай, пише People.

Селин Дион все по-слаба (СНИМКИ)
 

Искрено обичам фотосесиите, обичам всичко около изкуството и заснемането на фотосесии“, казва Дион пред списанието за мода. „Беше ми интересно да видя себе си през „рибешко око” (ефект), където главата е по-голяма от тялото ви или тялото ви е по-голямо от главата. Единият крак е с размер дванадесет, а другият е с размер четири. Много е артистично”, вълнува се Селин.
 
„Преди пет години никога не бих оставила (фотограф) толкова близо до капачката (на коляното) ми”, споделя тя за собствената си промяна и готовност да го направи сега. И признава, че на никого, освен на съпруга й, не е било позволено да я гледа „по този начин”.

Тъжен юбилей за Селин Дион (СНИМКИ)
  Дион разчита на модата да й помогне да се излекува след смъртта на обичния й съпруг – дългогодишния й мениджър Рене Анжелил, през 2016 г. И макар оттогава да е хвалена за безстрашния си подход, казва, че не смята себе си за „новата кралица на модата”.
 
„Не обичам да се възприемам като кралица. Не играя кралица, не искам да съм кралица. Аз съм шефът“, пояснява тя: „Това е различно. Аз съм майката, аз съм шефът, отговарям за решенията си с моя екип. Опитвам се да дам най-доброто от себе си, да постигна нещо, винаги да поставям летвата възможно най-високо“.

Селин Дион се съблече за Vogue (СНИМКИ)
 
Тя използва модата като форма на изразяване и казва, че търси дрехи, които я карат да се „чувства секси, достъпна, свирепа, остра, бляскава, забавна“: „Луда съм по дрехите. Помагат ми да изразя себе си, сякаш заемам герои, които да ми помагат да се представя. Те са като песните. Аз не правя балади през цялото време, имам и бързи, ритмични песни и не искам да нося рокли на сцената постоянно. Понякога искам да бъда малко по-остра“.
 
Докато се занимава с мода, не спира и с музикалните си ангажименти, но не изключва някой ден да основе своя модна империя. „Най-доброто тепърва предстои за мен, така че в момента не бих казала„ не“, казва тя: „Има толкова много проекти, толкова много хора идват при мен, което е доста вълнуващо“.
 
Септемврийският брой на CR Fashion Book излиза на 5 септември.

И още:

Селин Дион е готина и не й пука (ВИДЕО)

Как се промени Селин Дион през годните

Селин Дион с първи албум след смъртта на мъжа си

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук