Секс шоу на остров Пукет травмирало Риана
Секс шоу на остров Пукет травмирало Риана / БГНЕС

В Тайланд беше арестуван собственикът на заведение, което предлага на гостите си еротично шоу. Причината за ареста - в заведението попаднала певицата Риана, която в социалната мрежа "Туитър" описва като травмиращи преживяванията си по време на шоуто, информира БГНЕС.

Впоследствие властите на остров Пукет арестуваха Варуню Джормуанг, собственика на бар Сийзън в Сой Бангла по обвинение, че действа без лиценз.

Всъщност ето какво написа на своите 32 милиона приятели в "Туитър" Риана: "Или не съм била на себе си миналата нощ, или видях как тайландка извади жива птица, две костенурки, ножчета за бръснене, изстрелваше стрелички и топчета за тенис на маса и всичко това чрез своята....". След като описва, че перата на птицата били почти напълно мокри, Риана разказва за подвизите на тайландската майсторка, която използвала детеродните си органи не съвсем по предназначение. Певицата твърди, че останала "травмирана" от видяното.

След ареста на собственика на заведението представител на местните власти заяви пред АФП, че занапред отношението към шоупрограмите ще бъде по-стриктно.

По време на същата почивка на острова Риана донесе лош късмет и на още двама души. На 20 септември тя пусна отново в "Туитър" снимка, на която се вижда как на дясното й рамо се е разположил примат от рода на лемурите - животно, което фигурира в списъка със застрашени видове. Певицата пусна кадъра с текст: "Я вижте кой ми нашепва неприлични думички?". Снимката предизвика възмущението на природозащитници и тайландските власти арестуваха двама души, които експлоатирали примата, като го предоставяли срещу заплащане на туристи за снимки за спомен.