Орденът на деветте ангела е сатанинска тайна организация. Орденът е създаден през 60-е години на миналия век във Великобритания, но бързо се е разпространил по целия свят. До 80-е години на миналия век Орденът на деветте ангела остава скрит за хората. Постепенно автори на различни книги започват да го споменават като фашистко и сатанинско движение, като го определят като една от най-сатанинските формации в света.

13 от най-зловещите места в света (СНИМКИ)

Идеята на ордена е да получи надмощие над останалата част от света и да го прочисти от слабите. Обществото се обявява за разбиване на правилата на обществото и извършване на различни престъпления, сред които и човешки жертвоприношения.

Тайните общества: Кои са истинските владетели на света

Твърди се още, че Обществото на деветте ангела се занимава и с тероризъм, убийства, интернет тероризъм, организирана престъпност, кръвосмешения и ритуални оргии.

Членовете на ордена се подлагат на различни изпитания, за да достигнат безсмъртие и знание за всичко. Провеждат различни тестове, в които трябва да преминат отвъд физическите и умствените си възможности. Някои от тези предизвикателства включват да се живее месеци сам в гората без какъвто и да е контакт с други хора и да се работи извънредно трудна и мръсна работа, в която човек трябва да докаже лидерските си качества и умения.

общност движение
ThinkStock/Getty Images

Невидимата мрежа: Какво се крие в мрачните дълбини на интернет (ВИДЕО)

Вярва се, че по този начин членовете ще достигнат до по-високо личностно ниво и ще се превърнат в избрана величествена раса.

Орденът на деветте ангела приема и човешките жертвоприношения. Членовете вярват, че по този начин убиват човешките слабости и придобиват сила.