Крепостта „Баба Вида“ ще посрещне първата публика на новия сериал на NOVA
Едно от най-очакваните заглавия през есенния телевизионен сезон е новият сериал на NOVA „С река на сърцето“. Той се снима в най-красивите кътчета на Видин и региона от началото на месец май и голяма част от продукционния екип се премести да живее там за периода на снимките, радвайки се на топлото посрещане и гостоприемството на местните жители. В знак на благодарност  NOVA и продуцентска къща New Generation Films, с подкрепата на Община Видин, организират първата публична прожекция във Видин, дни преди ефирната премиера на сериала.

В петък (9 септември) от 19:30 часа в пространството пред крепостта „Баба Вида“ ексклузивно ще бъдат излъчени първите два епизода на семейната сага, която вълнува цялата местна общественост в последните месеци. Непосредствено преди предпремиерата, феновете от Видин и региона ще имат възможност да се срещнат лично с актьорите и екипа на новия сериал, да се снимат с тях и да получат автограф.

Зад филмовата продукция „С река на сърцето“ стои екип от доказани професионалисти - главният оператор Андрей Андреев, главният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент - Светлин Нейнски

„С река на сърцето“ следва дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествени филмови продукции, да подкрепя творческите професии в тази сфера и активно да участва в развитието на филмовата индустрия у нас. 

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.