кино нова
кино нова / NOVA
Зрителите ще могат да гледат вълнуващите филми всеки делничен ден от 18:00 ч.
Специалната селекция от криминални мистерии по KINO NOVA тази седмица включва две премиерни заглавия и завладяваща филмова поредица.

Всеки делничен ден в 18:00 ч. зрителите на тематичния канал могат да станат част от нова доза приключения в разкриването на загадъчни престъпления. В понеделник (22 януари) дебют в българския ефир ще направи интригуващият трилър „Кадифената ръкавица“. Историята в лентата се заплита около Стейси, която подготвя романтична вечеря за съпруга си Джеф, когато получава телефонно обаждане. Вместо да чуе гласа на своя партньор обаче, героинята е изненадана от женски писъци и изстрел от другата страна на линията. Джеф се прибира и споделя, че е загубил телефона си. Стейси е объркана и не знае какво да мисли, но може ли да се окаже омъжена за убиец?

Следващото премиерно заглавие в ефира на KINO NOVA e „Грях и изкупление”, което зрителите могат да гледат във вторник (23 януари) от 18:00 ч. Историята в лентата проследява живота на Зара, която живее идиличен живот със съпруга си Макс и осиновената им дъщеря Роуз. Но когато училищният съветник Хейли се сближава твърде много с дъщеря й, Зара трябва да разбере истината зад връзката им, преди да е станало твърде късно. Ще разкрие ли загадката и коя всъщност е Хейли, не пропускайте в премиерния филм.

Поредицата „Мистерии в сутрешния блок“ ще държи под напрежение в следващите три делнични дни. В сряда (24 януари) в лентата „Мистерии в сутрешния блок: Смъртоносни премеждия“ зрителите ще се запознаят с чаровната Били Блесингс - обичан готвач, собственичка на ресторант и водеща на сутрешно шоу. Неочаквано талантливата дама в заподозрян №1 в случай на убийство, при който един от шефовете на телевизионната компания умира от отравяне. Когато главният готвач в ресторанта на Били е арестуван и задържан като заподозрян, тя поема нещата в свои ръце, навлизайки все по-дълбоко в мистерията, която може да уличи близките й хора, като в същото време рискува и собствения си живот.

кино нова
NOVA

Водещата на сутрешно шоу Били Блесингс отново попада в центъра на изключително заплетена мистерия за убийство в „Мистерии в сутрешния блок: Убийство в менюто“ (четвъртък, 25 януари). В багажника на колата под наем на нейния гост-готвач е открито тяло. Следва обвинение, но Били е сигурна, че убиецът е друг. Въвлечена в поредната опасна ситуация, тя трябва да разкрие кой е виновникът без да компрометира разследването, водено от Иън Джаксън - полицаят, с когото е в сложни отношения.

кино нова
NOVA

В петък (26 януари) в „Мистерии в сутрешния блок: Убийствен ум“ Били Блесингс отново е въвлечена в разследване на убийство, когато нейната приятелка Кейти Сандърс се оказва в центъра на вниманието, след като се разкрива, че жертвата я е изнудвала. Били трябва да разгледа доказателствата и списъка със заподозрени, за да стигне до истината и да изчисти името на приятелката си.

Повече информация за филмите можете да откриете на сайта, както и във Facebook страницата на KINO NOVA.