Официално вече стана ясно, че сериалът Stranger Things ще има своя нов сезон, макар че датата за премиерата все още не е конкретизирана. Това ще се случи догодина, а ние вече нямаме търпение. 

Сред новите лица, които ще видим в сериала, е и актрисата Грейс Ван Дийн, а нейното име ще чуваме занапред и в много други продукции. Тя има красота на Дисни принцеса и талант за големи награди в Холивуд, пише каналът "Stars News" във vbox7.
 

Какво се знае за Грейс? Актьорството е в кръвта ѝ - баща ѝ е актьор, макар и с по-малки роли. Въпреки холандското си име тя е родена в Лос Анджелис. В семейството са четири деца. Грейс изиграва първата си роля, когато е едва на 9. Следват още и още роли в телевизионни продукции, филми, както и странични проекти с баща ѝ.
 

През 2017 г. Грейс става част от сериала на Netflix Greenhouse Academy. Именно заради тази продукция става истински популярна. Въпреки огромния успех на първите два сезона, актрисата решава да не продължи в този проект. Това разочарова до голяма степен феновете ѝ, но не след дълго щастието ѝ се усмихва и е поканена за ролята на Криси в Stranger Things.

Грейс е на 25 г. и освен с актьорска работа се занимава и с продуциране на късометражни филми, писане на сценарии. Любопитна подробност е, че тя има връзка със звезда от продължението на "Клюкарката", Конър Паоло.