/ NOVA
На елиминация утре ще излязат най-големите врагове в сезон 5 - Елвиса и Виолета
Зъботехникът Иван Рълев спечели втората битка на финалистите в “Игри на волята” 5 и получи имунитет. Последна в съревнованието завърши бизнес дамата Виолета Стайкова, която получи автоматична номинация за елиминационния сблъсък в сряда. Тя и дъщеря ѝ Денислава Велкова останаха последни на пъзела на спасението, но Виолета беше категорична, че не се е предала нарочно.

На съвета финалистите бяха единодушни в номинацията си за Мартин Николов - Елвиса. Той получи общо 6 гласа и даде своя за Денислава. По време на съвета Виолета получи окуражаващи думи от Благомир Мастагарков и Денислава, които ѝ пожелаха успех срещу Мартин.

NOVA

Така утре ще станем свидетели на един от най-дългоочакваните елиминационни сблъсъци на Арената на сезон 5. Виолета и Елвиса, които показват своята неприязън открито почти от самото начало, ще се борят за място в топ 6 на “Игри на волята”. Кой от тях ще триумфира и ще се прибере с още грошове?

NOVAНе пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в сряда, 29 ноември, от 20:00 часа по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
NOVA