Първото десетилетие на 21-ви век даде старт на много от най-запомнящите се БГ риалити звезди, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. С течение на времето някои от тези ТВ персонажи претърпяха изумителна промяна и днес са почти неузнаваеми. Ето някои от тях:

Зейнеб Маджурова

Лъчезарната Зейнеб направи дебюта си в първия сезон на Big Brother през далечната 2004 година. Тогава тя бе просто тийнейджърка, но – благодарение на професионалните си хъс и амбиция, бързо се наложи като от едно от най-разпознаваемите ТВ лица в България. Дълги години Зейнеб бе част от екипа на NOVA – първо като водеща на прогнозата за времето, а после и като репортер в "На кафе" при Гала. Днес бившата риалити звезда има канал в Youtube, в който споделя влогове от бляскавото си ежедневие.
 

Зара

Друга участничка в Big Brother, заменила риалити славата с инфлуенсърството, е Светлозара (или Зара, както я познават феновете). Бившата моделка днес работи като фитнес треньор и изглежда по-силна и уверена от всякога. Зара дълги години живя в Австралия, където срещна съпруга си Ерик Уотсън.
 

Пацо 

Някога скандалният Пацо от Big Brother премина невероятна промяна през изминалите петнайсет години, откакто напусна къщата. Днес футболният запалянко е женен с дете, а времето си посвещава на благородна кауза – управлението на Дневен център за деца и младежи с увреждания в родното му Гълъбъво.



Златка Димитрова

Емблематичната Златка Димитрова, станала известна с титлата "Мис Плеймейт", а после и с участието си във VIP Brother по NOVA, е неразпознаваема. Ако някога провокацията бе нейна запазена марка, то днес плейметката има много по-рафиниран имидж. В последно време Златка не прекарва толкова време под светлините на прожекторите, а вместо това се фокусира върху двете си любими неща – бодибилдинга и малкия ѝ син, Миро.
 

Златка Райкова

През подобна промяна премина и Златка Райкова. Тя също започна кариерата си като “Мис Плеймейт”, след което участва в редица телевизионни предавания като “Островът на изкушението”, VIP Brother и “Като две капки вода”. В хода на времето Златка замени скандалния имидж с по-елегантно излъчване, а днес е щастливо женена с дете.