Пуснаха благотворителен календар Мисис България и приятели
Пуснаха благотворителен календар Мисис България и приятели / снимка: Стефан Миленов-Стемил

На стилно парти в столичен клуб официално беше представен благотворителният календар "Мисис България и приятели", средствата от който ще бъдат предоставени на децата без родители от дома "Св. Иван Рилски" в София и дома "Катя Ванчева" в Широка лъка.

"Мисис България и приятели" е уникален не само заради каузата си, но и заради начина, по който е направен. Той е за две календарни години - 2010 и 2011 г. Всеки месец е посветен на една от най-красивите омъжени българки или на нейни известни приятели, подкрепили най-активно каузата.

2010 година започва с първата носителка на короната "Мисис България" Петрана Берисот, а 2011 година завършва с поп изпълнителя Стефан Илчев. На Мисис Вселена Елеонора Манчева е посветен горещият месец август. В календара са намерили място модните икони Юлияна Дончева, Ели Гигова, кралицата на красотата Стела Йосифова, красивата сървайвърка Цвети Разложка, тв водещият Сава Цеков.

Цената на един календар е 30 лева и той може да бъде закупен от офиса на организация "Мисис България" и сдружение "Famous".