Продадоха място до Лео Ди Каприо в космически полет за 1 млн. паунда
Продадоха място до Лео Ди Каприо в космически полет за 1 млн. паунда / снимка: Reuters

Място до Леонардо Ди Каприо беше продадено за близо един милион паунда. Място до актьора от „Великият Гетсби” за полет в Космоса с компанията на сър Ричард Брансън Вирджин галактик привлече множество участници в търга, част от ежегодната гала на благотворителната организация amfAR. Тя се състоя в рамките на кинофестивала в Кан.

Местата за подобни полети, които Брансън смята да пусне от Ню Мексико до края на годината, обикновено се продават за 132 406 паунда, но два билета в совалката с Леонардо бяха купени за цели 1,19 млн. паунда.

Друг лот, включващ два билета за премиерата и партито след нея на новия филм на Ди Каприо „Вълкът от Уолстрийт” и пакет за церемонията по раздаването на Оскарите - настаняване в хотел в Бевърли Хилс, часовник на Шопар, билети за партитата на Харви Уейнстейн, сър Елтън Джон и Венити Феър, намери купувач за 1,5 млн. паунда, съобщава сайтът E! News, пише БГНЕС.

В момента 38-годишният Лео е в Кан заради премиерата на „Великият Гетбси”, но освен че обикаля бляскавите партита, той останал леко разочарован тази седмица, след като манекенката Кара Делевин отказала поканата му да го придружи на частно парти. Британската красавица отрязала актьора, който преди време имаше връзки с манекенки като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и Ерин Хийтъртън, защото смятала, че възрастовата разлика от 18 години помежду им е твърде голяма.