Приятелката на принц Хари пие, пуши, не обръща внимание на лекари
Приятелката на принц Хари пие, пуши, не обръща внимание на лекари / netinfo

Няма нищо необичайно в това приятелката на принц Хари, известната купонджийка Челси Дейви да бъде видяна да пие шампанско. Но дори приятелите на 21-годишната блондинка бяха изненадани, когато тя се опита да изпие едновременно две чаши с пенливо вино по време на луда нощ в Кейп Таун.

Това, което прави сцената още по-забележителна е фактът, че се случва само дни, след като Челси беше оперирана, за да бъде отстранен апендиска й. Тя беше заснета в редица обичайни за нея пози, които обаче не са толкова нормални след сравнително тежка хирургическа намеса, особено когато навсякъде тя държи в ръка чаша или цигара или и двете. А, понякога и мъж. В края на нощта тя беше категорично пияна.

Това не е учудващо, защото не е първата подобна нощ на Челси през седмицата, като доказва, че за да ти се убие купонджийския дух трябва не една или две операции. Челси претърпя хирургическа намеса в южноафриканския град Кейп Таун на 16 август, след като се оплака от силни болки в областта на стомаха и слабините. Само дни по-късно тя беше отново сред приятели и познати с чаша в ръка. Най-напред беше видяна в крайбрежния ресторант Cafe Bravo с няколко приятелки. Следващата нощ беше в любимия си нощен клуб Wadda Bar, а в края на седмицата на рожден ден на приятелка, където удари двете чаши шампанско наведнъж, предаде БГНЕС.

Тя изглежда не обръща внимание на съвета на лекарите да го дава по-спокойно. По-рано това лято Челси укрепваше британско-кубинската дружба по време на почивка на острова в Караибско море без принц Хари. През тази седмица Челси отново беше в центъра на купона - сега вече у дома в Лондон.