29-годишната Нур Алфала, която е гаджето на 83-годишния актьор Ал Пачино, заяви, че няма намерение да се омъжва за него. Когато журналист от TMZ настигна Нур на улицата и й зададе въпрос за възможна сватба, тя отговори, че няма планове да се жени и изобщо не е от хората, които мечтаят за брак.

В същото време Алфала потвърди, че тя и Ал Пачино са влюбени един в друг и каза, че ще прекарат новогодишните празници заедно.

Актьорът и приятелката му са заедно от пролетта на 2022 г. Това лято им се роди син, който беше кръстен Роман. За Ал Пачино детето стана четвърто.

Раждането на момчето беше предшествано от микроскандал: Ал Пачино беше толкова изненадан да научи за бременността на Нур, че я принуди да направи ДНК тест, за да потвърди бащинството му.

Впоследствие връзката на тази двойка стана обект на клюки още няколко пъти: те или писаха за раздялата си, или отново бяха виждани заедно.

Запознати отрекоха новината за раздялата на двойката, но Нур успя да получи пълно попечителство над детето чрез съда и сега актьорът трябва да плаща издръжка в размер на 30 000 долара на месец.

Скоро те започнаха да говорят за факта, че Нур Алфала има нов роман - с 62-годишния милиардер Никълъс Бергрюен. Въпреки всички слухове, Нур все още често се вижда с Ал Пачино, макар за истинското състояние на връзката им може само да се гадае. Те се срещат от около година, преди това момичето е имало афери с други по-възрастни мъже: медиите пишат, че гаджетата на Нур като правило са най-малко 30 години по-възрастни от нея. Твърди се, че сред тях е бил и 80-годишният вокалист на The Rolling Stones Мик Джагър.
БГНЕС