Повече искат да танцуват, а не да пеят в „Вailando - сцена на мечтите
Повече искат да танцуват, а не да пеят в „Вailando - сцена на мечтите / снимка: Нова телевизия

Само за 14 дни екип на новото шоу, което Нова телевизия рекламира в ефира си -  „Bailando - сцена на мечтите", е прегледал 2534 заявки на хора, готови да пеят и танцуват, за да сбъднат своя съкровена мечта. Мечтата може да бъде сбъдната само при едно условие - неповторимо и оригинално представяне на танцови и певчески таланти, както и забележителна мечта, която може да промени живота на близък човек.

Именно осъществяването на най-голямата лична мечта на участника, завоювал симпатиите на зрителите, е голямата награда в шоуто.

Следващата седмица ще бъден обявен финалът на първия етап от кастинга, след което „мечтателите", направили най-силно впечатление, ще бъдат поканени да се борят за място в шоуто на втория етап от подбора.

Последен шанс за желаещите да реализират своя мечта остават събота и неделя (31 юли и 1 август), когато са финалните два дни за попълване на регистрационните форми на сайта www.bailando.novatv.bg. Освен с избора на мечти, продуцентите всекидневно се срещат с популярни личности, готови да станат герои в „Bailando - сцена на мечтите" и да помогнат на участниците в сбъдването на желанието им.

„Шоуто, освен бляскаво и неповторимо, ще бъде изключително отговорно, защото мечтите ще са благородни, а звездите ще трябва да ги съпреживеят и да се отдадат изцяло на каузата им. В предаването ще пеят и танцуват не просто звезди, а личности с безупречен авторитет и влияние. Отправили сме покани към легендарни български изпълнители, актьори и спортисти, както и към представители на политическия и обществен живот на страната", изпълнителният продуцент на шоуто Радослав Тушев.

Обединяващото между всички, явяващи се на кастингите на „Bailando-сцена на мечтите" е, че притежават талант и са заредени с оптимизъм. Оказва се, че мечтателите, които могат да танцуват, са два пъти повече от тези с певчески талант. Затова и продуцентите все още търсят хора с изявени гласови данни и способности в пеенето, които искат да сбъднат мечтите си.

„Bailando - сцена на мечтите" ще бъде един блестящ спектакъл, в който всички ще се чувстват като истински звезди. Изключително ще се залага на хореографите и вокалните педагози, които ще работят с участниците. В предаването ще има таланти, които спират дъха, уникални костюми и сцена, неотстъпваща по блясък на най-гледаните шоу програми в света.