/ NOVA
Джулиана Гани, Калина Крумова, Димана Мирчева – DIA, Петко Димитров и Антон Стефанов влизат в кулинарна надпревара следващата седмица
Новата седмица в „Черешката на тортата“ е подготвила микс от атрактивни рецепти, пикантни истории, но и много положителни емоции с русата провокация Джулиана Гани, всестранно развития талант Калина Крумова, народната певица Димана Мирчева – DIA, бизнесмена Петко Димитров и светския хроникьор Антон Стефанов. Какво предстои да забъркат звездните домакини, не пропускайте да разберете от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA.

Разбивачът на женски сърца и собственик на заведения Петко Димитров ще започне седмицата с троянски вкус от родното място на жена си. Именно нея той ще провъзгласи за подизпълнител в приготвянето на рецептите, но дали няма Яна бързо да се превърне във възложител? Готвенето на Петко и Яна ще бъде като истински танц – каква е тайната на дългогодишната им любов, как най-малко очакваният гост ще провокира Джулиана Гани, каква забавна интрига ще бъде създадена на масата и кои са най-екзотичните ястия, които са пробвали гостите, гледайте в понеделник.

Петко Димитров
NOVA

Във вторник в надпреварата влиза народната певица, която включва в музиката си електронни ритми, Димана Мирчева. Експресивната DIA ще заложи на традиционно меню, изцяло дело на брат й, който е шеф готвач. В кухнята ще стане опасно след признанието, че Димана е начинаещ готвач и прави всички ястия за първи път. Защо ще се наложи да мие домати на терасата и има ли кой да й помогне след едно неочаквано бедствие? На масата предстоят планове за сватба, пиперливи признания, най-срамните истории на компанията, а за финал трогателният подарък ще се окаже такъв и за самата DIA.

Димана Мирчева
NOVA

Светският журналист Антон Стефанов ще влезе в ролята на домакин в сряда. Мотото на неговата вечеря ще бъде „бързо, лесно и забавно“. Сладкодумният Антон ще покаже своята любопитна колекция играчки и въпреки че обичайно не се задържа в кухнята, ще се постарае да приготви вкусна храна. Очакват го приготвянето на домашна месеница, основно с малко помощ от най-близкия човек и няколко неволни грешки. Антон е приготвил цели пет изненади за компанията, които ще ги отведат на емоционално пътешествие, включващо смях, сълзи, музика, импровизация и откровения.

Антон Стефанов
NOVA

Страстите в четвъртък страстите ще разпали Калина Крумова. Дамата с опит в журналистиката и политиката, която в момента се фокусира върху развитието на децата и младежите, не е най-големият почитател на здравословната храна. Затова е решила да приготви разнообразно и пищно меню, а десертът ще носи името тиквен разкош. Домакинята няма да скрие, че е амбициозна и има план за перфектното протичане на вечерята. Плътната програма от храна и изненади, разговорите за политиката и личния живот на Калина, обаче, ще успеят да предизвикат напрежение и искри между нея и някои от гостите.

Калина Крумова
NOVA

В петък Джулиана Гани отваря сърцето и дома си в Пловдив за „Черешката на тортата“. Малко преди да посрещне своето второ дете, моделът и инфлуенсър ще смае компанията с богато меню, въпреки че повечето очакват от нея диетична храна. Джулиана ще се възползва от помощта на половинката си и ще шокира с избора си на основно – пуйка, пълнена с…пиле. Нейна цел ще бъде всички да се забавляват – изненадата ще превърне гостите в победители в конкурс за красота, а провокациите няма да липсват и в нейната вечер с последвалите въпроси. За финал ще влезе звероукротител, който е подготвил истинско пернато забавление.

Джулиана Гани
NOVA

Кой ще бъде най-потайният домакин тази седмица? Какви провокации очакват още участниците и има ли шанс да се развихрят скандали? На кого ще връчи плакета шеф Манчев? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.