Парис Хилтън е кралица на модата
Парис Хилтън е кралица на модата / Guliver/Getty Images

Не е тайна, че милионерската наследница Парис Хилтън обожава модата и всички скъпи дрехи в гардероба си. Само за четири дни русата красавица смени десет тоалета "кой от кой по-хубав", за да заснеме фотосесия за откриването на новия си клуб "Плажният клуб на Парис" във Филипините.

Парис позира пред десетки фотографи, облечена в дизайнерски тоалет с черна дантела и изрязан гръб, като "свенливо" отместваше глава, за да открие зад себе си новия си проект, а фотографите "съвсем случайно" да го заснемат.

Фотосесията на хотелиерската наследница отново показа, че тя е една от американските знаменитости, които диктуват модата и определят стила на милиони момичета, отбелязва БГНЕС. Очевидно Хилтън приема тази роля присърце, тъй като желанието й винаги да е облечена по последен писък на модата никога не я напуска.

"Това момиче знае какво прави, знае как изглежда и знае как да се облича. Беше толкова бляскава във всеки един от подбраните тоалети за събитието. Неведнъж госпожица Хилтън е споделяла, че сама избира какво да облече, а ние никога не сме я улавяли в грешка, което е повече от похвално", разказа пред медиите един от фотографите на събитието.

Парис Хилтън е кралица на модата
netinfo