/ БГНЕС
Аржентински депутат бе отстранен временно от парламента, след като целуна гърдите на жена по време на парламентарна сесия, проведена във формат видеоконференция. Сцената се превърна в хит в социалните мрежи, съобщи Франс прес.

Докато друг депутат говореше на гигантския видеоекран, инсталиран в парламента, който показваше и други участници в домовете им, Хуан Емилио Амери можеше да бъде видян да гали и целува гърдите на жена, седнала до него.

След това депутатът от североизточната провинция Салта извади една от гърдите на жената от тениската и започна да я целува.

Парламентарната сесия първоначално беше прекъсната и след това спряна от председателя на парламента Серхио Маса.

„През цялото време, през което работихме чрез телевръзка през последните месеци, имахме няколко инцидента, при които депутати заспиваха или други се криеха, но днес имахме ситуация, която наистина надхвърли границите на тази институция“, каза Маса.

Объркан, 47-годишният Амери се опита да се извини, казвайки, че не смятал, че е онлайн в този конкретен момент.
 

"Тук в центъра на страната връзката е много лоша. Партньорката ми излезе от банята и аз я попитах как са нейните импланти и ги целунах, тъй като преди десет дни тя беше оперирана, за да си ги сложи."

Палавият депутат бе отстранен от парламента за пет дни.
 
БГНЕС