Напред в щурото приключение продължават Милка и Желязко
Девет двойки остават в най-романтичната надпревара в телевизионния ефир „Един за друг“. След последните атрактивни предизвикателства тези седмица, Ася и Калоян се разделиха с предаването, въпреки голямата мотивация да се представят по най-добрия начин.

В мъжкото изпитание сетивата изиграха лоша шега на сомелиера Калоян и той успя да разпознае дамата на сърцето си в едва две от шестте изпитания. Двойката не спечели залога си и в предизвикателството за жени – Ася не отгатна достатъчно от отговорите на Калоян и по този начин двамата се превърнаха в първите номинирани участници за седмицата.

Компания на двойката от София по време на елиминацията правиха Милка и Желязко, които се справиха най-бавно с преминаването по трасето в играта за двойки. Гласуването във Вилата на любовта отреди на Ася и Калоян три гласа, които не им достигнаха, за да продължат в надпреварата.

„Ние се преоткрихме тук, разбрахме много неща за себе си и няма по-голяма победа от това. Разочаровани сме, че не успяхме да видим останалите игри и да покажем, че наистина сме добри. Благодарим на всички за това прекрасно преживяване“, споделиха Ася и Калоян на раздяла и пожелаха на останалите двойки да се забавляват и да оценяват всеки миг, който имат в предаването.

С какви нови и повече от любопитни предизвикателства ще се сблъскат двойките следващата седмица? – гледайте от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022