Мъжете оставят усетът да ги води в „Един за друг“
Последните три изпитания предизвикаха богата палитра от емоции и щастлив финал за участници в „Един за друг“ и никой от тях не напусна романтичната надпревара миналата седмица. Най-голям финансов успех игрите донесоха на Теодора и Генади, а най-малък за пореден път на Гергана и Радослав. Утре вечер в 21:00 ч. старт на новата порция приключения ще дадат мъжете, които ще тестват сетивата си.

Всеки от тях ще трябва да разпознае своята жена сред останалите участнички в шест предизвикателства, доверявайки се само и единствено на усета си. Кой от мъжете е най-сетивен и ще успее ли някой от тях да открие безпогрешно своята дама сред всички останали? И какви забавни реакции ще предизвикат техните предположения?

Женското индивидуално изпитание пък ще накара дамите да обгрижат мъжете си, а предизвикателството за двойки ще спечели любопитството на всички, изпращайки участниците на парти. Какви ще бъдат резултатите от игрите тази седмица? Кои двойки ще успеят да предвидят безгрешно своите залози, като по този начин спечелят най-големи суми? А кои участници ще останат на дъното на класацията?

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022