Арнолд Шварценегер
Арнолд Шварценегер / Gulliver/Getty Images
Бившият губернатор на Калифорния и екшън кинозвезда 73-годишният Арнолд Шварценегер се чувства "фантастично", след като е претърпял сърдечна операция за втори път в рамките на две години, съобщи ДПА.

"Благодарение на екипа в клиника Кливланд имам нова аортна клапа в допълнение на новата белодробна клапа от предишната ми операция", написа в Туитър Шварценегер.

"Чувствам се фантастично и вече се разходих по улиците на Кливланд и се насладих на невероятните ви статуи. Благодарности на всички лекари и медицински сестри от моя екип", написа още той.
 

Роденият в Австрия бивш актьор, който страда от вродено сърдечно заболяване, публикува и свои снимки, усмихнат в болничното легло и от разходките си край някои от забележителностите в Кливланд, Охайо.
 

През март 2018 г. той се подложи на операция, при която бе сменена белодробната клапа, оперирана преди това през 1997 г.

Звездата от "Терминатор" и "Зов за завръщане", бивш "Мистър Вселена" и "Мистър Олимпия", влезе в политиката през 2003 г. и беше два мандата губернатор на щата Калифорния.
 
БТА