/ NOVA
Медията ще предложи впечатляващи риалити формати и шоу програми, нов български сериал, семейни телевизионни игри и качествена журналистика
Несравнимо телевизионно изживяване очаква зрителите през пролетния сезон на NOVA. Медията ще предложи вдъхновяващи формати с висок продукционен стандарт и силни емоции. Тази пролет шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ се завръща с цели два сезона. Част от програмната схема стават петият сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen България и най-романтичното предаване в ефира – „Един за друг“. Водена от мисията да подкрепя българското филмопроизводство, NOVA ще предложи премиерния комедиен сериал „Много мой човек“. Медията ще затвърди образователното и развлекателно съдържание с любимите телевизионни игри „Голямото преследване“ и „Семейни войни“. През новия сезон новините и актуалните предавания ще продължат да предлагат качествена и задълбочена журналистика, вече от нови студиа със свръхмодерни технологични възможности.

NOVA

Старт на новия телевизионен сезон ще даде култовото шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“. За първи път то ще изненада зрителите с два сезона. На 12, 13 и 14 февруари от 20:00 ч. благотворителният мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“, който се реализира съвместно с УНИЦЕФ, ще подкрепи три каузи, свързани с децата на България. В благородната инициатива ще се включат певиците Люси Дяковска, ДесиСлава, Маги Джанаварова и Вики Терзийска, актьорите Краси Радков, Калин Врачански, Ненчо Балабанов и най-емоционалната спортна личност Тити Папазов, които ще изпълнят вдъхновяващи дуети с осем талантливи деца. Домакини на специалния сезон ще бъдат Ани Салич, Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а в ролята на жури ще влязат Илиана Раева, Николай Дойнов, Магърдич Халваджиян и Веско Ешкенази.

На 19 февруари започва и традиционният сезон на любимото предаване „Като две капки вода“, който за първи път тази пролет ще забавлява публиката всяка неделя от 20:00 ч. В компанията на уникалния тандем Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, зрителите ще се запознаят с имитаторския талант на нови десет популярни личности. Те ще се впуснат в забавното предизвикателство, превъплъщавайки се в едни от най-известните български и световни артисти.

Петият сезон на хитовия формат Hell’s Kitchen България ще изстреля зрителите в света на кулинарията от 20 февруари в 20:00 ч. Всеки понеделник и вторник шеф Виктор Ангелов ще изпитва уменията на 18 нови готвачи със силни характери, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лв. Познатите дамски и мъжки отбори остават в миналото и за първи път битката ще бъде между млади и по-опитни готвачи. Във формата ще видим за първи път и трети звезден отбор. Кои са осемте популярни личности, дръзнали да се докажат на терена на шеф Ангелов, ще стане ясно в първия епизод на предаването.

NOVA

Най-романтичното шоу в българския ефир „Един за друг“ се завръща с четвърти сезон на 17 февруари в 20:00 ч. Нови смели двойки ще се впуснат в изпитания за силата на любовта. Очарователният водещ Емо Чолаков за първи път няма да бъде сам, а в звездната компания на любимия актьор Краси Радков и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева. Заедно, те ще се включат в шеметно предизвикателство, за да убедят, че любовта е над всичко. Новите двойки ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя характер, а на финала победителите могат да спечелят от 50 000 до над 100 000 лв. Първите епизоди на предаването ще направят своя дебют в петък и събота (17 и 18 февруари) от 20:00 ч., а след това ще се излъчват в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч.

NOVA

За доброто настроение на зрителите ще се погрижи премиерният комедиен сериал „Много мой човек“ от 23 февруари в 20:00 ч. Със свеж хумор и майсторски неволи, семейната поредица ще проследява живота на трима софийски майстори всеки четвъртък. В ролите влизат актьорите Башар Рахал, Юлиян Малинов и Калоян Катинчаров.

NOVA


През пролетта зрителите могат да проследят две любими телевизионни игри. Най-веселите български семейства ще търсят най-популярните отговори на въпроси, зададени на 100 човека, от 17:00 ч. в епизодите на „Семейни войни“. Веднага след това вторият сезон на играта “Голямото преследване“ ще тества знанията на интересни участници с атрактивни въпроси и голяма изненада – пети преследвач. Новото попълнение в А отбора на знанието е Радостина Цветанова, която влиза в образа на Белла Донна и вече е била част от надпреварата като участник.

NOVA

През пролетния телевизионен сезон новините и публицистиката на NOVA ще продължат да осигуряват пълно информационно покритие на актуалните теми от България и света. Новинарското съдържание и важните събития ще бъдат представяни всеобхватно благодарение на свръхмодерния студиен комплекс, с който Нова Броудкастинг Груп разполага от началото на февруари.

NOVA

Не пропускайте пролетния телевизионен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп.