Нов стандарт в жилищата на богаташите
Нов стандарт в жилищата на богаташите / снимка: Guliver/Getty Images

Новият фантастичен жилищен палат Chateau Des Fleurs в предградието Бел Еър на Лос Анжелис предлага неща, каквито досега не е имало в къщите на свръхбогаташите.

В него има специализирани стаи, където на бъдещия собственик ще може да му се инжектира ботокс или да му се избелват зъбите, ако трябва да държи реч, да участва в тв предаване или да се покаже на прием, твърди британският в. „Дейли мейл”. Според изданието това не е въпрос само на лукс, разкош или глезотии, а и на прагматизъм.

Ако известен бизнесмен отиде в болница, това може да доведе до срив на акциите на компанията му. Защо да си няма жилище, където ще могат да се извършват лекарски процедури? Искате собствено отделение за интензивна терапия зад кухненската стена? Моля!, пише БГНЕС.

Архитектите и дизайнерите, които работят на преситения пазар на безкрайния лукс, се опитват да предугадят най-неочакваните желания на клиентите си. Така те формират нов стандарт за домовете на свръхбогаташите, заключава изданието.

Иначе Chateau Des Fleurs има площ 5600 кв.м и струва 100 млн. долара. Басейнът, спалните, домашният ресторант, тенис корт или корт за скуош, огромен салон за приеми са вече тривиални глезотии.