/ iStock/Getty Images

На 27 март под надслов ”Още по-близо до теб!” врати отваря новата зала от веригата на фитнеси Next Level, която се намира на ул. Тракия №2, точно до парк Заимов. 

Жителите в централната част на София - кв. Оборище и околните, ще могат да се насладят на иновативна и просторна фитнес зала с обща площ около 1 000 кв.м, оборудвана с първокласни уреди от TechnoGym.  

Вече превърнали се в запазена марка на веригата, груповите тренировки от програмата Les Mills ще се предлагат и в Next Level Заимов, редом с други групови занимания като йога, пилатес, хитовата сред дамите Booty тренировка и пр.  

Новият клуб ще разполага със спа зона със сауна, както и със зона за релакс, отговарящи на нуждите на всички, които балансират успешно между работа и личен живот.   

Next Level Заимов ще работи без почивен ден от 6:30 до 23:00 ч., което го прави прекрасен за тренировка преди или след работа, а защо не и след разходка в парка. Протеиновият бар на клуба ще предлага освежаващи и питателни напитки и барчета, тъй като здравословният хранителен режим е неразривна част от добрата тренировка.  

“За нас фитнесът не е просто пространство с уреди и протеинови напитки. Фитнесът е преживяване и начин за нашите клиенти да подобрят менталното си и физическото си здраве. Активното ежедневие и времето, прекарано в залата, редуцират стреса и напрежението, повишават самоувереността и социалните умения. Именно това е и мисията на всяка наша зала - да се превърне в място за спорт без притеснения, отворено за хора с всякакво ниво на физическа подготовка, място за забавление и създаване на нови приятелства” - коментира Цветелина Трендафилова, изпълнителен директор на верига фитнеси Next Level.

iStock/Getty Images

Част от стратегията за достъпност е и дигиталното приложение Next Level Fitness App, което позволява бързо и лесно клиентите да актуализират своите абонаменти, да отбелязват прогреса си, да достъпват клубовете или да запазят своето място за групово занимание в графика. Next Level Заимов, както и другите зали от веригата, могат да бъдат посещавани с клубен абонамент или с MultiSport карта.