Дори и да не спечелят награда, номинираните за Оскар в режисьорската и актьорските категории не остават с празни ръце
Дори и да не спечелят награда, номинираните за Оскар в режисьорската и актьорските категории не остават с празни ръце / Gulliver/Getty Images
Дори и да не спечелят награда, номинираните за Оскар в режисьорската и актьорските категории не остават с празни ръце. Тази година кошницата с подаръците им е за шестцифрена сума, съобщи в. "Гардиън".

„Зелената книга“ спечели Оскар за най-добър филм: Големите победители на Оскар 2019
 
Сред тях са няколко продукта с канабис - козметичен крем и масло, както и шоколадови трюфели. Предлага се и членство в клуб на приятелите на марихуаната. Продажбата на тези продукти е съвсем легална в Калифорния от миналата година.
 
Пътуване до Галапагоските острови и до Исландия с малък луксозен кораб са сред четирите почивки в пакета и вероятно най-скъпите подаръци.

Най-бляскавият червен килим: Какво облякоха звездите на наградите Оскар (СНИМКИ)
 
На другия край на скалата е четка за тоалетна, която свети в тъмното. Производителите ѝ гарантират, че е с антимиробни качества.
 
В кошницата с подаръци за звездите има също сесии с експерт по фобии, 15 чифта луксозни изкуствени мигли, безшумна помпа за кърма, каишка за куче и химикалка с камера, предложена от асоциацията за етично отношение към животните, с която да се заснемат дискретно всякакви прояви на лошо отношение.
 
Включена е и картина от портретист, специализирал в рисуването на кучета и котки.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА