Никол Кидман и Кийт Ърбан
Никол Кидман и Кийт Ърбан / Getty Images
Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан искат да разширят семейството си, като дуетът иска да осинови бебе, разкри вътрешен източник.
Звездата от "Големите малки лъжи" е майка на две деца - дъщерите Съндей и Фейт, от Ърбан и две осиновени деца - Изабела и Конър, с бившия ѝ съпруг Том Круз.

"В миналото Никол е имала проблеми с бременността и плодовитостта, заради които семейството ѝ е по-малко, отколкото се е надявала", заяви вътрешен източник пред Radar Online, като добави, че Кидман е искала да има 10 деца.

"Никол установи, че двамата с Кийт толкова са се вглъбили в отглеждането на децата, че е изхвърлила от главата си идеята за осиновяване", допълва вътрешният източник. "Но сега, когато момичетата стават все по-независими, тя вижда, че е време наистина да поработят върху това да вземат още едно дете в дома си - и цялото щастие, което това би донесло на семейството!"

След като роди първото си дете през 2008 г., тя избра сурогатното майчинство за дъщеря си Фейт. Сега обаче Кидман получава съвети от Чарлийз Терон, която е майка на две осиновени дъщери Джаксън и Огъст, относно процеса на осиновяване.

"Никол вижда колко прекрасна е Чарлийз с двете си осиновени дъщери и как са създали тази великолепна връзка като семейство", заявява източникът. "Това е вдъхновение за Никол и тя вярва, че все още е достатъчно млада и има енергия за още едно бебе."

 
БГНЕС