За да имат двама души истинска връзка, те трябва да се обичат и подкрепят, да могат да говорят на най-различни теми, да се изслушват взаимно. Нормално е два съвсем различни характера да имат различни позиции по някои въпроси, но важното е дали партньорът ви уважава вашето мнение. Какво показва, че връзката ви е неразрушима? Вижте в канала "Top Of The Top" във vbox7"


Уважавате личното пространство

Когато сте във връзка, вие с партньора ви правите почти всичко заедно. Това е нормално, но трябва да знаете, че все пак сте различни хора и всеки може да пожелае да прави нещо различно от другия в даден момент. Ако не ви е проблем половинката ви да излезе с приятели без вас или да има хоби, различно от вашето, то връзката ви е неразрушима.

приятелки
iStock/Getty Images

Можете да говорите за всичко

Ако имате теми, за които един от вас не иска да говори, то може би имате проблем. Да бъдеш в здрава връзка, означава да споделяте всичко с половинката си, независимо колко тежка е темата на разговор.

любов
iStock/Getty Images

Подкрепяте се

Всеки един от нас има моменти, в които е изправен пред трудни решения. В такива моменти е важно половинката ви да ви подкрепя, но и да не ви позволява да взимате грешното решение, само защото то изглежда по-удобно.

Откриха ключа към успешната връзка

Опитвате се да бъдете спокойни

Често когато хората се карат, губят самообладание.  Поради тази причина е важно да откриете заедно пътят към спокойния разговор.

скандал
iStock/Getty Images

Имате общи ценности

Ако създаването на семейство е нещо важно за вас, а половинката ви не споделя плановете ви за в бъдеще, това рано или късно ще се превърне в проблем. Споделянето на общи ценности е знак за устойчива връзка.