/ Игри на волята
Старейшините спечелиха последната териториална битка за сезон 5 на “Игри на волята”. Те постигнаха триумф на Арената благодарение на компютърния гений Момчил Василев, който успя да реши уравнението в последната част на битката. Така синьото племе се спаси от Дивата река и ще прекара най-ключовата седмица в лукс и удобства в Резиденцията.

Загубата на Гладиаторите ги изпраща в Стопанството, където ще имат ограничена храна. Те се забавиха на трасето заради бизнес дамата Виолета Стайкова, която има множество контузии. Новината за влошеното състояние на единствената жена при Гладиаторите разстрои нейната дъщеря Денислава Велкова. Те са последната двойка участници, свързани семейно, а шансът да се съберат при обединението следващата седмица става все по-малък.

Утре на Арената ще излязат Красимир Дунев, първият и последен капитан на Старейшините, и Иван Рълев, лидерът на Гладиаторите. Победата ще донесе огромно предимство на един от двамата в ключовата седмица от играта.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 21 ноември, от 20:00 часа по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.