Най-прочутото танцово шоу отново в България
Най-прочутото танцово шоу отново в България / netinfo
Броени часове остават до представянето на най-успешното танцово шоу на всички времена Lord of the Dance на българска сцена. Спектакълът ще се играе от 17,30 и 21 ч в зала 1 на НДК в рамките на XIII Салон на изкуствата.

Билетите на редовна цена и за двата концерта са тотално разпродадени. От ексклузивния ВИП тираж на цени 150 и 200 лева също са останали само около 100 билета. Заради засиленото търсене организаторите предвиждат да пуснат в продажба места за правостоящи.

Изрично изискване на ирландските артисти, които пристигат у нас тази сутрин, е менюто им да включва само леки храни и напитки (например бяла риба с винен сос и пилешки хапки). Ирландците ще опитат и традиционни български местни специалитети.

Трупата на Майкъл Флетли пристига у нас в пълен състав от 90 танцьори и около 10 сценични специалисти с няколко камиона апаратура, сценични декори, костюми и специални танцувални килими. За втори път в България танцьорите ще представят най-успешния пътуващ спектакъл на всички времена.

След края на двата концерта трупата и техническият екип на Lord of the Dance ще се срещнат с известни български личности, журналисти и партньори на ВИП парти, дадено от официалния спонсор на двата концерта у нас Bushmills в ресторант Sky Plaza.

Повече новини от шоубизнеса може да видите в zar.bg