Митко Павлов сяда на стола на водещия в Тази сутрин по bTV
Митко Павлов сяда на стола на водещия в Тази сутрин по bTV / снимка: Dancing Stars

Димитър Павлов ще води сутрешното предаване на bTV "Тази сутрин" заедно с Ани Цолова от 1 март.

Павлов сподели, че няма да му е трудно да се появява в ефира рано сутрин, въпреки че от две години не води подобно предаване и допълни на шега: "Просто трябва да свикна, че не трябва да се прибирам толкова рано, а да ставам за работа".

"Това е риск и за тези, които ме поканиха, и за мен, тъй като летвата е доста висока, тъй като не съм се занимавал досега с такова нещо, имайки предвид сериозността му в този й вид, но пък затова съм тук, за да има един по-различен поглед и мисля, че ще се получи", каза Павлов пред бъдещата си екранна половинка Ани Цолова. Тя разкри, че той е поел ангажимента след неговото включване в екипа да се обръща малко повече внимание на спорта.

Димитър Павлов е роден на 30 декември 1977 г. в София. Завършил е НАТФИЗ, специалност "Публична реч". Благодарен е на всичките си преподаватели, най-вече на проф. Сотирова, проф. Танковска, проф. Методи Танев и целия екип, с който е работил четири години. Обича усмихнатите хора, таратор, кюфтета с лютеница, миш-маш, ракия и бира, жените и "Манчестър Юнайтед". Три години е водил новините по "Евроком", в bTV е водил "10-те най", „Това го знае всяко хлапе", Dancing Stars 2. Последната му екранна изява е "Форт Бояр".