Младият син на рок звездата Джон Бон Джоуви, Джейк Бон Джоуви, се сгоди за звездата от „Странни неща“ Мили Боби Браун.

В началото на април 19-годишната Мили разкри, че двамата с 20-годишния Джейк са сгодени след близо двегодишно запознанство.
 

В ново интервю с Анди Коен 61-годишният изпълнител на "Livin' On a Prayer" беше попитан дали е "притеснен" от факта, че Джейк и Мили са се сгодили на толкова млада възраст.

"Не знам дали възрастта има значение", каза Джон в предаването "Анди Коен на живо". "Ако намериш правилния партньор и израстете заедно, може би не."
 

Джон, който е със съпругата си Дороти от времето, когато са били в гимназията, каза, че Джейк е само "последното" от децата му, което се е сгодило, като разкри, че три от четирите му деца в момента са сгодени.
 

"Мисля, че това би бил моят съвет, наистина, да порастат заедно е разумно", обясни Джон. "Мисля, че всичките ми деца са намерили хората, с които смятат, че могат да израснат заедно, и ние ги харесваме всичките."

На въпроса дали е гледал "Странни неща", Джон отговори: "Гледал съм го, разбира се. Мили е прекрасна. Цялото ѝ семейство е страхотно. Джейк е много, много щастлив."
БГНЕС