Мили Боби Браун е сред световните знаменитости, за които ни е трудно да повярваме, че вече не са деца. Тя изгря с ролята си в „Stranger things”, като за сериала се снима още като дете. Е, тя е вече на ... 17 г.! 

Едно малко момиче вече е сред най-големите звезди в Холивуд (СНИМКИ)

В интервю за MTV актрисата признава, че ѝ е писнало от хора, които не могат да приемат, че тя е пораснала през всичките тези години, разказва каналът "Stars News" във vbox7.

"Аз съм само на 17 г., но вече се уча как да бъда жена. Да бъда млада дама. През всичкото това време съм пред камера и въпреки това има хора, на които им е трудно да приемат факта, че аз раста", казва тя.
Това отношение, признава Мили Боби Браун, се виждало най-много, когато хората обсъждали начина, по който се облича. "Нося изрязан топ и хората ме обсъждат: "Но тя е само на 10". Ами, не, на 17 съм, така се обличат момичетата на моята възраст", разказва тя. Друг случай бил, когато обула високи токчета. "Тя прилича на 50-годишна!" Ами, не", просто ме гледате, откакто съм на 10. Затова ви се струва така", възмущава се актрисата.

Любимите звезди на децата (СНИМКИ)

Мили Боби Браун споделя, че периода между детството и тийнейджърството са ѝ били трудни и то отново заради мнението на другите. "Аз няма как да играя онези малки момиченца отново, а имам чувството, че родителите ми не са двама души, а 50 млн. непознати".