Звездите също са имали своите любовни трепети и разочарования. И за тях първите целувки са били изпълнени с напрежение и вълнение. Ето няколко забавни истории на звездите за първата им целувка:

Зейн Малик

Певецът целунал момиче за пръв път, когато бил на 13 години. Тогава той бил доста по-нисък от половинката си, затова му се е наложило да вземе тухла, на която да се качи, за да я стигне.

Страстна целувка: Принц Хари целуна Меган пред камерите в Уиндзор (СНИМКИ)

Селена Гомез

Певицата и актриса споделя, че по време на първата й целувка затворила очи твърде рано и когато тръгнала да целува момчето, не успяла да уцели устните му. Тогава Гомез била на 12 години и признава, че е било доста странно изживяване.

Селена Гомез
Gulliver/Getty Images

Ник Джонас

Първата целувка на Ник била не с кой да е, а с Майли Сайръс. Двамата били в Холивуд и хапвали пица. Джонас споделя, че пицата му е имала обилно лук и най-вероятно дъха му не е бил никак приятен.

Секс, първата целувка и още 23 неща, които разтуптяват сърцето

Камила Кабео

Първата целувка на певицата била още в началното училище. Дълго време била влюбена в едно момче и точно когато мечтата й да го целуне се  сбъднала, той си дал само бузата и избягал след целувката.

Защо се целуваме със затворени очи?

Риана

Певицата останала с дългосрочна травма след първата целувка. Риана споделя, че целувката била толкова лигава, че след това не е искала да се целува.

Риана
Gulliver/Getty Images

Кейти Пери

Първата целувка на Пери е била в шести клас. Играла е на шише, но е била разочарована. Тя дори споделя, че се е почувствала сякаш има мокра риба в устата си.

Как обича да бъде целувана всяка зодия (ВИДЕО)

Мили Боби Браун

Звездата от „Странни неща“ се е целувала за пръв път именно по време на снимките на сериала с Фин Улфхард (Finn Wolfhard ). Но на актрисата далеч не й е харесало, като дори споделя, че целувките са ужасни.

Мили Боби Браун
Gulliver/Getty Images

Джиджи Хадид

Първата целувка на моделът е била в къщата й. Тя е била на 14-15 години и събрала приятели в дома си. В даден момент всички си заминали, но момчето, което е харесвала, останало да гледат страшен филм. Когато момента с целувката дошъл всичко било много хубаво, освен че двамата носели брекети, които затруднили хубавия момент.

И още:

Осем вида секси целувки

Защо се целуваме?

Целувките, които никога няма да забравим

Пет отблъскващи грешки по време на целувка

90% от жените помнят в детайли първата си целувка

2 срещи преди целувка, 4 - преди секс

Интересни факти за целувката, които може би не знаете

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук