Осем вида секси целувки
Осем вида секси целувки / ThinkStock/Getty Images

Науката е категорична: животът с целувка е по-здравословен, по-спокоен и по-дълъг. Страстната целувка увеличава пулса с над 100 и повече удара в минута. Целувката увеличава нивото на хормоните в кръвта и може да удължи живота с една минута. При страстна целувка се губят 6,4 калории за една минута. Целувките трябва да бъдат разнообразни - нежни и страстни, но и невинни и яростни.

Разменяме си 80 милиона бактерии при 10-секундна целувка

Ето и няколко категории целувки, подбрани от сексолозите специално за нежния пол:

Вълна от нежност

Тъкмо се каните да си тръгвате, но се поглеждате. И изведнъж ви връхлита вълна от нежност. Не се сдържайте, целувайте го така, сякаш всеки момент ще се отдадете един на друг.

Първа целувка

Представете си, че вашите чувства се зараждат, вие се стеснявате да го целунете, но все пак докосвате устните му. Задръжте леките докосвания, докато някой от двама ви не издържи и не започне страстно да целува другия.

Целувката означава много повече за жените

Мокра целувка

Овлажнете устните си в нещо вкусно, прохладно или горещо и го целунете с влажни устни.

Гореща целувка

Тук е важно да се отчетат контрастите. Ако той пие горещ чай, вземете в устата кубче лед или немного студена минерална вода и започнете да се целувате. Ако пък той яде сладолед, глътнете малко горещ чай и след това се замислете за целувката.

Френската целувка е най-полезна

Сладка целувка

Тук е подходящ всеки десерт, който ви харесва и на двамата. Пробвайте да го изядете, като в същото време се целувате.

Дъжд от целувки

Представете си, че се разделяте и искате да го запомните завинаги. Обсипете го с дъжд от целувки и не се ограничавайте териториално.

Най-запомнящите се целувки в киното (ВИДЕО)

Агресивна целувка

Тя може да бъде страстна или малко обидена. Захапете леко крайчеца на ухото или на устата, а след това дайте воля на страстта.

Ескимоска целувка

Потрийте върховете на носовете си, това ще придаде на целувката ви оттенък на привързаност, нежност и вярност, пише БГНЕС.