Мария Гроздева със своя звезда на Алеята на славата
Мария Гроздева със своя звезда на Алеята на славата / снимка: БГНЕС
Мария Гроздева получи звезда на Алеята на славата
53267
Мария Гроздева получи звезда на Алеята на славата
  • Мария Гроздева получи звезда на Алеята на славата

Часове след като получи своя звезда на Алеята на славата, двукратната ни олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, разкри, че за да успява днес в този спорт, се нуждае от много постоянство и немалко лишения.

В интервю за Ники Кънчев шоу, спортистката, на която й предстои шесто участие в олимпиада, този път в Лондон, увери, че когато била на двайсет, влагала малко труд и разчитала повече на късмета си. Сега обаче нещата се били обърнали - на късмета си тя не се надявала, а залагала основно на труда, тъй като конкуренцията днес била много по-голяма.

„Човек винаги има нужда от такива неща, а за мен е голяма гордост и чест. Все пак това е Алея на славата, а не алея на Южния парк", каза още Гроздева.

Тя допълни, че редицата от звезди не е много голяма, но се надява там всички плочки да се заемат от звезди, защото в България много хора го заслужават.

"Но трябва някак публиката да се подсети за тях, защото някои, когато не се споменават често, те се забравят, за съжаление", добави Мария Гроздева.