Бионсе
Бионсе / Gulliver/Getty Images
Майката на певицата Бионсе Тина Ноулс се застъпи за дъщеря си, критикувайки "расистките" коментари на хейтъри. Звездата се сблъска с критики, след като в интернет се появиха нейни снимки с руса коса и светла кожа. След това певицата беше нахокана и сравнена с Ким Кардашян, която неотдавна също беше блондинка.

Майката призна, че е била ядосана от „глупави, невежи расистки изявления“, задето Бионсе „изсветлява кожата си“ и „носи платинена коса, за да иска да бъде бяла“. Тя каза, че Бионсе се е появила по този начин само заради темата на събитието и нарече критиците "идиоти". „Тя е във филм, наречен „Ренесанс“, където цялата тема е сребро, със сребриста коса, сребърен килим и сребърно облекло, а вие, идиоти, мислите, че тя се опитва да бъде бяла и избелва кожата си“, възмутено каза Тина Ноулс в Instagram. „Толкова е тъжно, че някои хора продължават тази глупава история с омраза и завист“, добави тя.
 


В крайна сметка тя отбеляза, че самата Бионсе би била недоволна от реакцията си, но не й останаха сили. „Уморих се хората да я нападат. Всеки път, когато прави нещо, за което работи упорито, това е резултат от нейния труд, талант и издръжливост“, добави майката.
БГНЕС