В дейли епизода на VIP Brother тази вечер видяхме последния ден на Майк Тайсън в Къщата. Съквартирантите организираха охолен обяд с традиционни български блюда за легендата и го посрещнаха с питка и мед на вратата. За голяма тяхна изненада обаче Тайсън призна, че е на строга диета и не може да яде хляб и много други неща. Той само опита някои от гозбите, а това беше оценено по различен начин от звездите.

Докато Лара открито се възмути на нежеланието на Майк да яде каквото му е сервирано, Миглена и Емануела го разбраха напълно и дори се посмяха над ентусиазма на останалите да му се харесат на всяка цена. По-късно журналистите и телевизионерите в Къщата - Миглена, Надя, Деси, Ирина, Лара, Лили и Ути, имаха възможност да зададат въпросите си към Железният Майк в мисия „Пресконференция".

Тайсън беше изключително честен и отговори на всички зададени му въпроси. С типичното си чувство за хумор той призна, че като дете се е страхувал от майка си, а сега се страхува от жена си. На въпросът „От какво искаш да предпазиш децата си", той отговори с неподправена честност: „Не искам да се размотават с хора като мен". За най-голямото чудо в живота си, Тайсън определи отказването на алкохола и наркотиците и си пожела един ден децата му да си кажат, че всичко, което имат, е благодарение на родителите им.

Легендарният боксьор се сбогува със Съквартирантите, а те му подариха специален кристал от Рила, който да занесе у дома и да се сеща за тях.

След напускането на звездата, Съквартирантите дълго говореха за него. Емануела сподели, че двамата са си разменяли закачливи погледи и, въпреки че всички са се стараели да му се харесат, освен нея, той е избрал да отиде и да заговори именно певицата. Заради тези думи, Емануела за пореден път стана обект на клюки и подигравки от страна на останалите, а именно най-близката ѝ приятелка в Къщата - Жана, разпространи пренебрежително мълвата.

Тази вечер видяхме и затоплянето на отношенията между Явор и Жана. Двамата поговориха откровено за отношенията помежду си, а по-късно заговориха и за любовта и секса в компанията на Деси и Глория. Докато двете млади жени и Явор признаха, че им е изключително трудно да живеят без секс, Жана заяви, че за нея любовта е много по-важна. Затоплянето на отношенията между певицата и актьорът продължи и под завивките на общото им легло.

Неуспешният край на мисия „Да - Не" докара на Съквартирантите поредна седмица на лишения и седмичният им бюджет отново ще бъде 136 лв. Според регламента на мисията, Миглена и Емануела трябваше да познаят отговорите с да и не на останалите Съквартиранти. Отговорът на един от въпросите дълбоко разочарова Емануела, а именно признанието на Борислав, че я мисли за меркантилна.