Любовта между Дани и Александра е поставена на изпитание (ВИДЕО)

Тото и Шеф Петров на ръба на физическа саморазправа

Тото и Шеф Петров на ръба на физическа саморазправа
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по NOVA ще видим огромното изпитание, пред което ще се изправи любовта на Александра и Даниел. Натрупаното напрежение в Къщата ще ескалира и Тото ще се окаже на ръба на физическа саморазправа с Шеф Петров, а Съквартирантите ще се сблъскат с финалния етап от седмичната си мисия.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Дани Петканов и Александра Богданска дадоха втори шанс на връзката си в Къщата на Big Brother. И двамата се съгласиха с факта, че вторият опит ще бъде значително по-труден, но се зарекаха да устоят и да останат заедно, въпреки всичко. Тази вечер ще видим как Алекс и Дани ще се изправят пред огромно изпитание. В рамките на седмичната мисия те ще видят и чуят неприятните коментари на Съквартирантите по адрес на Богданска и ще трябва да запазят пълно спокойствие по време на видео материала. Тежките думи ще се забият като стрели в сърцата на двамата влюбени, а каква ще бъде реакцията им и ще потърсят ли сметка на Цуни за обвиненията по адрес на Александра, предстои да разберем.

Алекс и Дани

В дейли епизода на VIP Brother тази вечер ще видим и как натрупаното напрежение в Къщата ще ескалира с огромна сила. Шеф Петров отново ще застане в центъра на събитията, а необмислените му думи и квалификации ще изкарат спокойния Тото извън равновесие. Нещата ще стигнат толкова далеч, че Тото и Петров ще се окажат на ръба на физическата саморазправа и ще принудят самия Big Brother да се намеси.

Тото и Шеф Петров

След седмица на медитация, пеене на мантри, изпитания за духа и волята на звездите, довечера ще проследим и края на монашеските дни в Къщата. Съквартирантите ще трябва да покажат какво са научили по време на престоя си в манастира Шаолин Хан и ще се сблъскат с огромно изпитание за духа и тялото. Ще завърши ли с успех мисията, която доведе до безпрецедентни събития в най-известната Къща или на звездите ще им се наложи да постят през следващата седмица, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:


Един от Съквартирантите опита да избяга от Къщата на Big Brother (ВИДЕО)

Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Мария напусна Къщата на VIP Brother по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите

Алекс и Влади първи напуснаха VIP Brother 2017 (ВИДЕО)