Учени предричат, че автомобилният секс ще зачести през следващите 20 години заради самоуправляващите се коли
Учени предричат, че автомобилният секс ще зачести през следващите 20 години заради самоуправляващите се коли / ThinkStock/Getty Images
Учени от Оксфордския университет и от университета в Съри предричат в изследване, че автомобилният секс ще зачести през следващите 20 години във връзка с популяризирането на самоуправляващите се возила, пише в. "Метро".

Сексът зад волана си има правила
 
Според екипите на Деби Хопкинс и Скот Коен в обозримо бъдеще ще се развие секс туризмът в движещи се коли, без да трябва да шофират или да бъдат наблюдавани от шофьора.Учените дори предполагат, че ще бъдат разработени цели пазарни ниши в тази област, по подобие на Червените фенери в Амстердам.
Тази перспектива никак не е невъзможна, като се има предвид, че понастоящем 49 процента от британците са правили автомобилен секс. Подобен феномен "на самообучение на подрастващите" на 4 колела се наблюдава и в САЩ.

Най-нестандартните места за секс (ВИДЕО)
 
Естествено законите за общественото благоприличие сигурно ще останат в сила и всеки би могъл да бъде арестуван, ако бъде забелязан, че прави секс на публично място. Поради тази причина повечето от "секс колите" на бъдещето ще бъдат със затъмнени стъкла.

Още "секси" теми:

Секс статистика и куриози

Най-опасните места за правене на секс

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото

7 типа жени в леглото (СНИМКИ)

Най-често срещаните травми по време на секс

Какво е секс по френски и има ли табута за французите?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА