Вълнуващите места за секс, на които може да ви хванат
Вълнуващите места за секс, на които може да ви хванат / sxc.hu

Някои хора не могат да устоят на сексуалния си нагон, без значение къде се намират или кой може да е наоколо. Ето няколко места по света, където двойки са били хванати "на калъп":

1. Похотлива двойка, решила да се забавлява на върха на крепостната стена в Нюкасъл. Видеоклип на двамата дори беше публикуван в Twitter.

2. Кевин Нейлър и приятелката му Катрин Хюс били хванати по време на акта само на метри от дома им в Шропшир, Англия. Двамата се прибирали от местно заведение, но не могли да устоят един на друг. За случая били уведомени полицейските власти, а двойката била арестувана.

3. Друга двойка пък била арестувана на плажа в Съсекс, Англия, посред бял ден пред очите на ужасени родители и любопитни деца.

4. Часът беше 3:31, а една двойка беше много, много заета... Двама млади влюбени решили да се забавляват на балкона на 105-годишната часовникова кула на сградата Grace Brothers в Сидни, Австралия. Двамата решили да се отдадат на плътски удоволствия пред погледите на минувачите.

5. През април 2009 година двама души били арестувани, защото правили секс на поляната пред замъка Уиндзор. Потресени туристи, които очаквали да прекарат един типичен английски следобед, станали свидетели на акта. Смята се, че в този момент Нейно величество е била в замъка.

6. Палава холандска двойка решила да се отдаде на страстта върху полицейска кола... докато в нея има служители на реда. Полицаите излезли от колата и учтиво помолили двамата да прекъснат акта си и да отидат някъде другаде, защото пазителите на реда трябва да бъдат готови да реагират при произшествие. Съгласно законите в Холандия, сексът върху полицейска кола не е незаконен. (БГНЕС)