/ Gulliver/Getty Images
Лейди Гага се готви да издаде нов албум тази година, съобщи Контактмюзик. Първият й сингъл от 4 години ще излезе на 7 февруари.

Лейди Гага се награби с мистериозен мъж в новогодишната нощ (ВИДЕО)

Изпълнителката на хита „Million Reasons“ бе в звукозаписно студио заедно с тогавашния си приятел, звукорежисьора Дан Хортън, през юни м.г. Сега става ясно, че първият й сингъл след излезлия през 2016 г. „Joanne“ ще се появи на пазара на 7 февруари. Той е част от албум, който ще бъде издаден по-късно тази година.

„Лейди Гага работеше усърдно в звукозаписно студио миналата година и е вълнуващо да се види какво е записала“, заяви източник, цитиран от в. „Сън“. „Тя знае, че не може да си позволи да отсъства дълго от звукозаписната индустрия. Затова иска да се завърне сега, докато се радва на голяма обич“, допълни той.

Хит на Лейди Гага оглави класацията на най-добрите филмови песни

Лейди Гага освен това планира турне във Великобритания.

33-годишната певица и 37-годишният звукорежисьр започнаха да се срещат през месец май м.г. след раздялата й с бившия й годеник Крисчън Карино през февруари същата година. Лейди Гага и Хортън работиха заедно над нейни песни в звукозаписното студио в имението й Холивуд, което някога е било собственост на Франк Запа.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА