/ Gulliver/Getty Images
Младата звезда Ана де Армас днес е навсякъде. След като постигна международен успех в киното, благодарение на филмите „Blade Runner 2049“ и „A couteaux tirés“, избраната да влезе в ролята на едно от следващите момичета на Джеймс Бонд в „Няма време за умиране“ („No Time To Die“), ще бъде и на афиша на за еротичния трилър „Deep Water“, в който тя си разменя реплики с Бен Афлек.
 

Именно по време на снимките на този филм двамата актьори се влюбиха един в друг. През последните седмици двойката бе забелязана от папараци в Куба - родината на 31-годишната актриса, както и в Коста Рика.
 
Междувременно се появи интервю с Ана де Армас за списание „Vogue Spain“. В него холивудската актриса споделя някои неща за новата си половинка, заявявайки, че актьорът, изпълнил ролята на Батман, има „безкраен талант“.

Бен Афлек по-откровен от всякога за проблемите с алкохола и развода

„Още първия път, когато четохме заедно сценария, стана ясно, че той ще направи нещо изключително със сложната роля. Героят му е двигателят на историята и го принуждава да се развива между трагедия и ирония или между реализма и най-абсурдната комедия. Той не само знае как да го направи с лекота, но и успява да ви изненада всеки път. Талантът му е безкраен”, коментира младата звезда.
 

Според информация на списание „People“ от 11 март, Ана де Армас и Бен Афлек бързо са се харесали на снимачната площадка на следващия си филм. „Между тях имаше мигновена химия“, пише изданието.
 

В „Deep Water“ двамата играят брачна двойка, която решава „да подпали страстите си с любовници. Но нещата се объркват и игрите им се израждат - хората около тях започват да умират...“.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС