Около семейство Кардашиян никога не е скучно. Въпреки че привидно не водят тежък живот, драмите не спират, а всичко ново в живота им става новина.
Такава се роди и от интервю пред WSJ Magazine. Крис Дженър - майката на Ким, Кортни, Клоуи Кардашиян, Кендъл и Кайли Дженър проговори за развода и сексуалната трансформация на бившия си съпруг Брус Дженър, сега Кейтлин Дженър. Каналът "Stars News" във vbox7 разказва:

"Всичко беше много ново и не знаехме как да преминем през него - това беше процес, беше шок, беше реалност и нещо, с което трябваше да се научим да живеем", признава Крис. 

Смяната на пола на Кейтлин Дженър и разводът им се случва през 2015 година. Делото по раздялата им продължава рекордните шест месеца.
 

"Беше трудно, защото се опитвах да бъда максимално добър родител и да правя правилните неща за децата си в тази ситуация", спомня си още Крис Дженър.

Транссексуалната Кейтлин Дженър е сред Жените на 2015 година на Glamour

Днес, 6 години по-късно, Крис твърди, че поддържа добри отношения с Кейтлин и взаимно се държат доста "уважително". "Тя е баща на две от децата ми, това казва всичко", допълва Крис.

Шоуто, което направи известни семейство Кардашиян (СНИМКИ)

Дженър бе запитана и за развода на Ким Кардашиян. Тя го коментира доста обрано, заявявайки, че се надява отношенията между дъщеря ѝ и Кание Уест да са добри, както са били между нея и бившият ѝ съпруг Робърт Кардашиян. Тя винаги го е описвала като най-добрия ѝ приятел. Бащата на Ким Кардашиян почина през 2003 година.

Ким Кардашиян и Кание Уест - една любов, но не вечна (СНИМКИ)

В края на месеца реалити шоуто, което направи семейство Кардашиян световни звезди, приключва. То има 20 сезона и 272 епизода.