Котка нападна жена, използвала котешки преводач (ВИДЕО)
Котка нападна жена, използвала котешки преводач (ВИДЕО) / screenshot/YouTube

Ако ви изкушава идеята да използвате котешки преводач, за да си поговорите с любимеца си, по-добре премислете, защото подобен разговор в Нашвил много разгневи животното, съобщи в. "Дейли мейл".

На разпространения в интернет клип фотографката Пени Адамс, която работи като доброволка в котешки приют, седи на земята и обявява пред камерата, че ще използва апликацията си за котешки преводач, за да привлече вниманието на животно, което иска да снима. След като се чува мяукащ звук, Флам, който седи под масата, очевидно се заинтригува, изправя се, и тръгва към нея с вирната опашка. Той стъпва на коляното й и посяга с лапа да я одраска. Пени се опитва да спре котарака с ръка, но той продължава да я плаши с оголени зъби.

Пени разказа, че е посетила дома на Флам, за да снима Уофълс - другата котка на собственичката му Кейт Фламке, за благотворителен календар за приюта. Тя се опитала да привлече вниманието й с играчки и храна, но безуспешно. Тогава решила да си послужи с котешкия преводач, за да я накара да погледне камерата. Пени не знае какво е пуснала с приложението, но очевидно то е било обидно за Флам.

Източник: БТА