Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“
Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“ / Нова тв

Компютърен спец, който мечтае да създаде холограмен изкуствен интелект, просълзи Дивна и вдигна журито на крака по време на вчерашния четвъртфинален концерт на „Големите надежди". С впечатляващото си изпълнение на Con te partiro'/Time to Say Goodbye на Андреа Бочели 12-годишният Павел Матеев заслужено се превърна в избора на журито - "Не станах на крака, защото това изпълнение ме закова за стола! Но сега ще стана", бе коментарът на Любо преди да се изправи, а за първи път сълзи се появиха и в очите на Дивна.

Носителката на Гран При по красота Биляна Лазарова пък добави още една корона към колекцията си - с песента на You're The One That I Want на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон, тя спечели сърцата на зрителите, които й отредиха първото място и я класираха в полуфиналната шестица. След като сцената буквално беше окупирана от нейни фенове, които я обсипаха с цветя, тя получи и лента с надпис "Биляна - нашата надежда".

Компютърен спец просълзи Дивна в Големите надежди
netinfo

За втори път Кристиана Асенова, която заслужено спечели определението „младата Лара Фабиан" след изпълнението си на Caruso, отново се представи с песен на голямата белгийска певица и вдигна публиката на крака с Je T'aime. "Ти си много далеч от обикновен човек, ти си специална!", възхитено коментира Дивна, а Веселин Маринов й пожела "Късмет в живота, защото ти си имаш всичко останало!".

Компютърен спец просълзи Дивна в Големите надежди
netinfo

Подпалващото изпълнение на огнената Лекси Чальовски я класира напред в шоуто и така тя стана четвъртото талантливо попълнение в звездната четворка на вечерта. Малката чаровница буквално подпали сцената на "Големите надежди" с Girl On Fire на Алиша Кийс и успешно преодоля още едно стъпало по пътя към славата.

Компютърен спец просълзи Дивна в Големите надежди
netinfo

Кои ще са първите шест таланта, които ще влязат в оспорвана надпревара следващата сряда, 21 май, точно в 20.00 ч., когато „Големите надежди" продължават с първия полуфинал на шоуто, предстои да видим по Нова.

Компютърен спец просълзи Дивна в Големите надежди
netinfo