Не така, брат
Не така, брат / vbox7.com
Предложение за брак, дилеми и тревоги в „Не така, брат!:„Целувки по ноти”
Таен женски разговор разтърсва Мишо и Дидо из основи. Двамата братя случайно дочуват Ива и Беа, които се опитват да прикрият нещо. В търсене на тайната им, момчетата откриват положителен тест за бременност в кошчето за боклук. Силно притеснени двамата започват да пресмятат и умуват кой от тях ще става татко.
 

Не така, брат
vbox7.com

Въображението на братята рисува различни сцени с деца, но идеята за бащинство плаши и двамата. Мишо вика на помощ най-добрия си приятел – математиката. Заедно изчисляват, че няма как малкият гений да е бъдещият татко. Вярно ли е или това ще е първият път, когато здравата логика не отговаря на реалността, разкрийте в новия епизод на „Не така, брат!: Целувки по ноти“.
 

Не така, брат
vbox7.com

Защо Мишо слага сако и вратовръзка? Ива или Беа получава годежен пръстен? Коя от двете е бременна? Новият горещ епизод на „Не така, брат!: Целувки по ноти“ вече очаква всички фенове на първия български уеб тийн сериал във Vbox7.com
 

Не така, брат
vbox7.com

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com  всяка сряда от 16:00 часа Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.