/ / Gulliver/Getty Images
Певицата Кеша е "горда и страшно развълнувана", че ще пее на живо по време на връчването на музикалните награди "Грами" тази неделя.

На церемонията, която за първи път от 15 години ще се проведе в Ню Йорк, а не в Лос Анджелис, Кеша потвърди, че ще изпълни хитовият си сингъл Praying. И макар и да призна, че се чувства "нервна" да бъде част от изпълнителите на престижното събитие, Кеша сподели, че няма търпение да завладее сцената.

Вижте кои ще бъдат изпълнителите на наградите "Грами"

"Когато пишех Praying заедно с Бен Ейбрахам и Раян Луис имах чувството, че съм свалила голям товар от плещите си. Усещах песента като емоционална победа за себе си, като стъпка напред към възстановяването си. Искам просто да споделя, че се нуждаех от тази песен и сега съм много горда, нервна и развълнувана да я изпълня на "Грами"-ата в неделя. Надявам се всеки да се открие в нея", написа певицата в Twitter
 

/ Gulliver/Getty Images


Неузнаваеми звезди и щедри деколтета на Американските музикални награди (СНИМКИ)

Докато Кеша създаваше песента, тя водеше люта съдебна битка срещу бившия си продуцент Доктор Люк, когото тя бе обвинила в сексуален тормоз.

Освен на пее на живо тази година изпълнителката ще се бори и за две "грамофончета" в категориите "Най-добро солово поп изпълнение" и "Най-добър поп албум" за Rainbow.
БГНЕС