Караниците на Джони Деп и жена му пречели на снимките на „Карибски пирати“
Караниците на Джони Деп и жена му пречели на снимките на „Карибски пирати“ / Guliver/Getty Images

Продуцентите на снимащия се в Австралия пети епизод от екранната поредица "Карибски пирати" опровергаха информациите, появили се в местните медии, че Джони Деп неочаквано е напуснал снимачната площадка, съобщава Франс прес.

Продуцентът Майкъл Сингър опроверга публикация на в. "Голд Коуст джърнал", според която Деп по спешност се е прибрал при съпругата си Амбър Хърд в САЩ заради семзейни проблеми. "Аз не мога да оповестявам снимачните ни планове нито движението на нашите артисти, но написаното в местната преса няма нищо общо с истината", заяви Сингър. Според него снимките не са прекъснати и работният процес протичал нормално.

Холивудският идол, който се превъплъщава в ролята на капитан Джак Спароу, снима продължението на пиратската сага в град Голд коуст, престижен курорт на източното крайбрежие на Австралия. Според опроверганата публикация той взел първия възможен частен полет до САЩ.

Женените от три месеца Деп и Хърд непрекъснато се карали и той отишъл да тушира възникналите проблеми. Американски сайтове пък твърдят, че Амбър била помолена да напусне снимачната площадка в Австралия, защото дрязгите й с Джони пречели на продукцията.

Хърд се завърна в САЩ, заедно с двете им кучета Бу и Пистъл. Домашните любимци бяха заплашени от евтаназия, след като не били преминали през карантина при пристигането им в Австралия с частния самолет на Деп. Отначало Деп искал да ги придружи, но продуцентите го спрели в последния момент. Всички тези неща нямали нищо общо с истината, твърди продуцентът Майкъл Сингър.

Източник: БТА